با سیستم توزین چک ویر آشنا شوید!

در این مقاله سعی می کنیم درباره سیستم توزین چک ویر، توضیحاتی را خدمت شما عرض کنیم. در طول تاریخ بشر از روش های مختلفی برای اندازه گیری وزن مواد مختلف یا مقایسه بین دو ماده مختلف استفاده کرده است.

سیستم داد و ‌ستد در بین افراد به گونه‌ای بوده است که در ازای دریافت یک کالا باید کالایی هم‌ وزن آن داده می شد. بنابراین بشر باید وزن مواد مختلف را مشخص می کرد.

با پیشرفت دانش از مواد مختلفی مثل طلا و آلومینیوم به عنوان واحد مقیاسی برای اندازه گیری وزن مواد مختلف استفاده می شد. وزن مواد مختلف بر اساس وزن این واحد های وزنی سنجیده می شد. به مرور زمان با پیشرفت علم و دانش،  بشر به دستاورد های مهمی در زمینه توزین و اندازه گیری مواد مختلف دست یافت.

انواع چک ویر یا وزن سنج

  • وزن سنج خودکار:

 در این روش وزن مواد مختلف توسط دستگاه اندازه گیری می شود و تحلیل ها و محاسبات لازم بر روی وزن ماده توسط مکانیسم های مختلف دستگاه صورت گرفته و سپس وزن خالص نمایش داده می شود. سیستم  توزین سنج چک‌ویر یکی از مهمترین دستگاه های متحرک خود کار است.

  • وزن سنج غیر خودکار:

این نوع توزین سنج ها ثابت بوده و جابه جایی مواد و تنظیم کردن و محاسبات لازم بر روی وزن مواد توسط کاربر انجام می شود.

ویژگی های مهم یک دستگاه وزن سنج:

  • دقت و سرعت عمل بالایی داشته باشد .
  • توانایی محاسبات لازم بر وزن مواد را به صورت خودکار داشته باشد.
  • توانایی پردازش و تعیین وزن چند ماده مختلف را همزمان داشته باشد.
یک نمونه از دستگاه چک ویر روشن آماده فعالیت

چک ویر، سیستم توزین سنج متحرکی است که به اندازه گیری وزن محصولات و بسته های مختلف، متناسب با ابعاد و شکل فیزیکی مواد می پردازد. صحت و دقت سیستم وزن سنج چک ویر بسیار بالاست و در زمان بسیار کمی اما با سرعت  زیادی به اندازه گیری وزن مواد مختلف می پردازد.

با روشن کردن دستگاه چک ویر، محصولات ابتدا وارد نوار نقاله انتقال می شوند.

نوار نقاله جدا ساز، محصولات را از یکدیگر تفکیک می کند و سپس هر محصول بسته بندی شده، به طور جداگانه وارد نوار ریلی متحرک انتقالی می شود.

این نوار باعث حرکت محصولات بسته بندی به نوار سیستم توزین سنج چک‌ویر می شود. این سیستم از تجهیزات مختلفی مثل لودسل ساخته شده است.

لودسل طی فرآیند های مختلفی نیروی حاصل از وزن محصولات بسته بندی را به نیروی الکتریکی تبدیل می کند و با تغییر ولتاژ مقدار وزن محصول را اندازه گیری می کند و سپس وزن  محصول بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود.

بعد از این مرحله محصولات در صورتی که وزن آن ها در بازه وزن مجاز باشد، از طریق نوار توزیع خارج می شود ولی اگر وزن محصول کمتر از حد مجاز باشد، توسط رجکتور هایی که در انتهای نوار سیستم توزین سنج چک ویر قرار گرفته شده اند، از مسیر تولید محصولات خارج می شود.

کاربردهای مهم سیستم توزین چک ویر

  1. دستگاه چک ویر به بررسی وزن محصولات بسته بندی با دقت و سرعت بالا می پردازد.
  2. دستگاه چک ویر  می تواند وزن مواد مختلف را  در حین حرکت بر روی نوار نقاله اندازه گیری کند.
  3. دستگاه چک ویر، وزن کارتن نهایی را که حاوی تعداد زیاد محصولات بسته بندی است، اندازه گیری می کند.
  4. دستگاه چک ویر قادر به بررسی کیفیت نوع بسته بندی محصولات مختلف است. در صورتی که اطلاعات کافی بر روی بسته بندی درج نشده  باشد، محصول از مسیر تولید خارج می شود.
  5. این سیستم به اندازه وزن محصولات و مواد اولیه در کارخانه های مختلف می پردازد.
  6. در صورتی که پرینتر به دستگاه وصل شده باشد، دستگاه چک ‌ویر می تواند اطلاعات لازم را در مورد وزن محصول بر  روی بسته بندی درج کند.
  7. سیستم بر اساس میزان ابعاد فیزیکی، طول، عرض و ضخامت محصول عمل می کند.
  8. سیستم توزین چک ‌ویر در کارخانه های تولیدی نوشیدنی ها مثل نوشابه، آب معدنی و… استفاده می شود.
  9. دستگاه چک ویر در کارخانه های تولیدی مواد غذایی مختلف مثل تولید برنج، چای و… مورد استفاده قرار می گیرد.
  10. سیستم توزین چک ویر بر اساس دقیق ترین مکانیسم ها و فرآیند ها، در اندازه گیری وزن محصولات  بسته بندی شده مختلف، در صنایع نساجی مورد استفاده  قرار می گیرد.
  11. دستگاه وزن سنج یا همان ویرچک برای اندازه گیری محصولات مختلف در صنعت تولید مصالح ساختمانی یا تولید آهن و فلزات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
  12. انواع دستگاه چک ویر به منظور کاربرد های مختلف در کشور های مختلف ساخته می شود.
بیشتر بخوانید:  چک ویر و هر آنچه که باید راجع به آن بدانید!

کلام پایانی

سیستم توزین چک ویر میزان صحت و دقت وزن محصولات بسته بندی شده را مشخص می کند. امیدواریم اطلاعات ذکر شده در این مقاله مورد پسند و رضایت شما قرار گیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.